20. OKTOBER 2019 kl. 20:05
Sejr i Lyngby

Søndag aften skulle de blåguel igen i aktion i 3F Superligaen efter landsholdspausen, og denne gang gik turen til Lyngby, hvor hjemmeholdet ventede. Op til kampen blev der snakket om, at der skulle bygges videre på Derby-sejren lige før pausen, og det gjorde der, da Drengene fra Vestegnen vandt opgøret 3-0. 

Første mål kom i første halvleg i det 38. minut, hvor Jung sendte et godt indlæg ind fra venstre, som Kamil Wilczek satte panden på og sendte i kassen til 1-0 til de blågulue. Det blev også stillingen ved pausen.

I anden halvleg bølgede kampen meget frem og tilbage, men i det 68. minut blev der begået straffespark på Dominik Kaiser, og det tog Kamil Wilczek sig af og satte bolden stensikkert i midten af målet. Kort efter kunne Dominik Kaiser selv gøre det til 3-0. Han blev spillet helt fri foran mål, og så kunne han med en kølig inderside sende bolden i kassen til slutresultatet.

Foto: Getty Images