20. OKTOBER 2019 kl. 20:35
Kaiser: Vi ved, at vi kan score i alle kampe

Landsholdspausen er forbi, og det blev fejret på fornem vis i Lyngby her til aften. Lystavlen viste nemlig et 3-tal ud for gæsterne, og det var også det samme antal point, vi kunne tage med til Vestegnen efter mødet med Lyngby BK.

Kamil Wilczek stod for to af scoringerne, inden Dominik Kaiser i anden halvleg kunne trille en tredje ind. Og netop Kaiser var meget tilfreds med den overbevisende sejr.

- Det kan godt være, at resultatet er en anelse mere ensidigt end kampen, for i flere dele af kampen var det ret tæt, synes jeg. Men overordnet set var det en god præstation fra os. Vi viste, at vi kunne tage energien fra Derbyet med til denne kamp, og da vi scorer til 2-0 i anden halvleg, fik vi reelt lukket kampen.

- Det hjælper altid rigtig meget, når man løber og føler, at man kan skabe chancer i kampen. Vi ved, at vi kan score i alle kampe, og det er rigtig godt for mentaliteten. Nu skal vi fokusere på næste kamp – vi vil vinde mere end bare to i træk. 

Du kan se jublen med fansene efter kampen samt interviewet med Kaiser og mange andre på Brøndby Indefra.

Foto: Getty Images