19. OKTOBER 2019 kl. 08:20
Niels Frederiksen: Skal bygge videre på Derby-sejr

Lyngby Stadion ligger i morgen hus til, når Brøndby IF og Lyngby BK mødes i 3F Superligaens 13. runde.

De blågules cheftræner Niels Frederiksen ser frem til en kamp mellem to hold der gerne vil ud og underholde med offensiv fodbold.

- Det har været en god landsholdspause. Derby-sejren gav ikke blot tre point, men også et løft til truppen. Vi har ikke haft så mange af sted på landsholdstjeneste, så det har givet os mulighed for at træne godt. Vi har blandt andet arbejdet på, hvordan vi skaber chancer, og hvordan vi defensivt står mere kompakt, så vi bliver sværere at skabe chancer i mod. Derudover har vi haft lejlighed til at lægge nogle ekstra fysiske pas ind, så vi har nået rigtig meget i denne landsholdspause.

Niels Frederiksen kan også fortælle, at man arbejder meget på spillernes relationer på banen.

- En ting er at sidde og se taktisk video og flytte brikker på en taktiktavle op til en kamp. Noget andet er at bruge det ude på banen. En taktisk tanke kan ikke bruges til særlig meget, hvis spillerne ikke opfatter situationerne ens og ikke reagerer ens ude på banen. Så vi arbejder hele tiden på at styrke relationerne i holdet, så spillerne ser spillet ens og agerer ens i de situationer, der opstår i en kamp. Det gælder såvel midtstoppernes relation og hele bagkædens relationer til hinanden, samt angribernes og midtbanespillernes forståelse for hinanden.

Lyngby BK ligger p.t. på en 10. plads og har vundet fire ud af deres seks hjemmekampe i denne sæson.

- Lyngby BK har gjort det godt indtil videre og spillet nogle flotte kampe - blandt andet på hjemmebane. De er et hold med gode boldspillere, der gerne vil spille offensiv fodbold, og så har de hurtige folk oppe foran, der er gode til at løbe dybt i deres omstillinger. Vi vil også spille offensivt, så det bliver en åben kamp, hvor man kan forvente chancer til begge hold. Men vi skal ud og have de tre point, så vi kan bygge videre på vores Derby-sejr.

Har du endnu ikke sikret dig billet, så kan du købe billet til udebaneafsnittet her.

Kampen har kickoff kl.18:00 på Lyngby Stadion og kan ses på 3+ og høres på Liga på P3. Kampen kan også følges på Twitter på profilen @BrondbyLive.

Foto: Getty Images