15. OKTOBER 2019 kl. 15:55
Per Nielsen: Det er et hold, der er vant til at vinde

I morgen skal de blågule kvinder igen i aktion i Champions League-regi, når Glasgow City F.C. kommer på besøg i Brøndby til det første af to opgør i 1/8-finalen. Brøndby-holdet spillede sig knebent videre mod svensk Piteå IF i to intense opgør, og cheftræner Per Nielsen forventer to lige så intense kampe mod skotterne, der har masser af sejre og selvtillid i bagagen.

- Vi har scoutet godt på dem og er godt forberedte. Vi har også været ovre at se dem spille. Det er et fysisk hold, som man kender skotsk fodbold, men de vil også gerne spille på jorden. De har vundet alle deres 16 kampe i deres turnering, nogle pokalkampe og vandt begge første runde Champions League-kampe, så det er et hold, der er vant til at vinde fodboldkampe i hvert fald, og det giver jo selvtillid, fortæller cheftræneren.

- Jeg tror ikke nødvendigvis, at de er lige så stærke i luftrummet, som Piteå IF var, men de er løbestærke, og de går ind i tacklingerne med fuld skrue, og det er vi måske ikke vant til herhjemme. Det er en fin modstander, som, jeg mener, vi har en fair chance for at vinde over.

Målet for Brøndby-kvinderne har hele tiden været at spille Champions League efter jul, men det krævede, at holdet kunne undgå de helt store modstandere. Og med Glasgow City F.C. trukket op af bowlen for Brøndby IF mener Per Nielsen, at der ligger en god chance for at opnå den målsætning.

- Vi ville gerne videre til næste runde, men det krævede en god lodtrækning, og nu har vi fået et hold, som gør, at vi har en reel chance for at stå i den kvartfinale til marts. Så det vil vi selvfølgelig gøre alt for - det er helt klart vores ambition, og vi føler også selv, at vi har en fair chance. Men det er stadigvæk et godt hold, vi skal op imod. Det kan godt gå hen og blive en fifty-fifty.

Der vil være gratis adgang for sæsonkortholdere, men hvis du ikke skal på stadion og støtte kvinderne i jagten på avancement, så kan du se opgøret på Brøndby Indefra, som du kan downloade her.

Foto: Joh Foto