Sigurd Rosted: Man kan mærke det er en speciel kamp

06.10.2019 09:24

I dag sparkes sæsonens første Derby i gang på Brøndby Stadion, når FC København gæster Vestegnen i 3F Superligaen. Det er altid kampe med knald på, og Sigurd Rosted har hørt meget godt om opgøret og ser frem til selv at opleve det.

- Jeg har set og hørt om de her kampe, og jeg glæder mig meget til selv at være en del af det i dag. Det skulle være helt sygt, og der kommer helt sikkert masser af tryk på og opbakning fra tribunerne. 

- Man kan helt klart mærke på stemningen til træningen og i omklædningsrummet, at det er en speciel kamp, vi skal spille. Derbyet skulle være en tak større end det, jeg oplevede i Belgien. Det var selvfølgelig nogle store kampe, vi spillede med Gent mod Club Brugge, men hvad jeg har set og hørt er, at de her kampe mod FC København er på et helt andet niveau, og det glæder jeg mig meget til at opleve.

Der er altid lidt ekstra på spil, når vi møder FC København. Men det gælder om ikke at blive overtændte. Det understreger Sigurd Rosted, som også medgiver, at der kan komme lidt nerver op til kampen.

- Man prøver at forberede sig som til alle andre kampen, selv om man godt kan mærke, at der er noget specielt.

- Selvfølgelig kommer der lidt nerver, men det jo fordi, det er noget, man glæder sig til, så det er et godt tegn. Det er vigtigt, at man finder det helt rigtige spændingsniveau. Man er spændt, for det er jo en stor kamp med kæmpe betydning, men man skal passe på med ikke at blive for spændt. Det er svært, men man må prøve at finde den rigtige balance.

Opgøret mod FC København er udsolgt, men du kan følge kampen live på 3+ eller BrondbyLive på Twitter.

Foto: Getty Images