Billetinformation om udekampen i Lyngby

03.10.2019 15:35

Søndag den 20. oktober går turen til Lyngby, hvor vi igen skal have sparket Superligaen i gang efter landsholdspausen. Til det opgør vil udebaneafsnittet være en anelse anderledes, end vi er vant til fra vores besøg i Lyngby.
 
På grund af de nye regler om overdækkede udebaneafsnit i Superligaen vil udeafsnittet være udvidet til også at inkludere en sektion på den østlige langside af Lyngby Stadion. Det giver en øget kapacitet på 600 pladser. Dette er altså ud over de sædvanlige 2.000 pladser tildelt udeholdet på den ene endetribune. Udeafsnittet vil derfor samlet kunne indeholde 2.600 Brøndby-fans til denne kamp.
 
Efter ønske fra de stemningsaktive grupper vil den primære stemning komme fra dette overdækkede afsnit. Og da vi forventer, at efterspørgslen efter billetter til dette afsnit vil være større end kapaciteten, vil der derfor være indført opdeling mellem de to afsnit for at sikre at kapaciteten bliver overholdt, eftersom alle Brøndby-fans skal benytte samme indgang.
 
Ved indgang til dette overdækkede afsnit skal man fremvise sin billet, og man vil få udleveret et armbånd, som vil være adgangsgivende til afsnittet. Kun personer, som har købt billet til dette afsnit, vil kunne få udleveret et armbånd.
 
Alle Brøndby-fans, uanset afsnit, skal bruge den normale indgang i det sydvestlige hjørne af stadion, ligesom boder og toiletter også er de samme som til vores tidligere besøg.
 
Køb dine billetter til kampen her.
 
Mere information om fodboldtog følger snarest.

Foto: Getty Images