Underholdende opgør ender med nederlag mod SønderjyskE

29.09.2019 20:05

Søndag aften skulle Brøndby-mandskabet igen i kamp i 3F Superligaen. Denne gang på Sydbank Park i Haderslev, hvor modstanderen hed SønderjyskE. Det blev en underholdende og dramatisk affære, hvor SønderjyskE desværre trak det længste strå og kunne gå fra banen med alle tre point.

Første halvleg startede ellers godt ud for de blågule, der havde flere gode muligheder i den første halve time. Men det havde SønderjyskE også, og det var dem, der først kom på måltavlen. Christian Jakobsen kunne efter 33 minutters spil gøre det til 1-0, som også blev resultatet ved pausen.

Anden halvleg var lige så intens som første med flere store chancer til begge mandskaber. Patrick Banggard bragte SønderjyskE på 2-0 efter 80 minutter, men så pressede Brøndby IF på og fik reduceret 5 minutter efter på endnu et frisparksmål af Dominik Kaiser. Presset fra de blågule fortsatte, men der kom desværre ikke flere scoringer i kampen.