22. SEPTEMBER 2019 kl. 19:15
Niels Frederiksen: Langt fra godkendt

Søndagens udekamp mod Esbjerg fB endte med et ærgerligt nederlag på 3-1. Dominik Kaiser fik ellers bragt lidt håb ind i kampen, da han sendte et frispark direkte i mål i første halvleg, men generelt manglede Brøndby-mandskabet en del for at kunne hente en sejr i det vestjyske. 

Og det frustrerede cheftræner Niels Frederiksen.

- Hverken kollektivt eller individuelt rammer vi det niveau, vi skal. Vi kommer forfærdeligt i gang, og vi mangler nogle basisting i fodbold som energi og vilje. Vi virker ikke til at være, hvor vi skal være, da kampen går i gang. Vi er på er på bagkant, og det er en præstation, der er meget, meget langt fra godkendt, fortæller Niels Frederiksen, der dog uddelte roser efter kampen - nemlig til de mange medrejsende fans.

- Fansene gør et fantastisk stykker arbejde gennem 90 minutter, og så præsterer vi på den måde. Det er jeg rigtig ked af. Det er virkelig ærgerligt, for det havde de ikke fortjent. De bakker os flot op og har taget turen hele vejen herover og skabte en fantastisk stemning ovre i hjørnet, så vi er kede af, at vi ikke kunne give dem en bedre præstation. Det er ikke godt nok.

Der er mulighed for at revanchere sig allerede på onsdag, hvor pokalturneringen sparkes i gang mod Skive IK på udebane. Og her skal der andre boller på suppen.

- Mod Skive på onsdag skal vi ramme et højere niveau og først og fremmest have basistingene på plads, så vi ved, at vi har en bund. For i dag havde vi ikke den bund, jeg havde forventet, og det skal vi jo have.

Foto: Getty Images