10. SEPTEMBER 2019 kl. 09:30
50 år som frivillig i Brøndby IF

En forening. Et fællesskab. To generationer.

Det er teamet på fredag for Leif Hansen, der kan fejre et imponerende 50-års jubilæum som frivillig i Brøndbyernes IF.

Det skal selvfølgelig fejres, og på fredag er Leif midtpunktet og æresgæsten, når klubhuset slår dørene op til Leifs jubilæumsreception.

Det hele startede i 1968, hvor Leif Hansen trak i træningstøjet.

- Jeg blev miniput-træner og sluttede efter seks år som træner for 1. drenge. Derefter synes jeg, det var lidt svært at få trænergerningen sammen med arbejdet, så der stoppede jeg og tænkte ”Det var så det”.

- Et års tid senere blev jeg spurgt, om jeg ville være med i bestyrelsen, for der manglede en kasserer. Det sagde jeg så ja til, og det fortsatte så i 27 år som kasserer i amatørafdelingen.

- Jeg var også med til at starte Forældre-BIF op som menigt medlem, men for 14 år siden blev jeg så revisor, og det er jeg stadig, fortæller Leif, der også var med til at starte BIF’s Venner og BIF’s Veteraner.

- Det fællesskab, der blev skabt i slutningen af 60’erne og starten af 70’erne eksisterer stadig, var grundlaget til det fællesskab, vi stadigvæk nyder i dag.

I dag er Leif Hansen et fast ansigt i Michael Laudrup Lounge til vores hjemmekampe, hvor han tager imod loungens mange gæster. Det er en rolle, han nyder – og så giver den ham også tid til at tage sig af rollen som revisor i Forældre-BIF.

- Jeg har nydt alle årene, de mange oplevelser, rejser og venner, og jeg har ingen planer om at stoppe i Brøndby IF.

Du kan være med til at fejre Leif. Det er på fredag i Brøndbyernes IF’s klubhus fra kl. 14:00-16:00.