1. SEPTEMBER 2019 kl. 20:55
Niels Frederiksen: Vi taber for mange dueller

Det blev desværre til et nederlag i Herning, da vi mødte FC Midtjylland på MCH Arena. Det eneste mål i opgøret faldt i starten af kampen i en første halvleg, hvor de blågule havde det svært mod det midtjyske hold. Holdet kom dog bedre fra start i anden halvleg, men cheftræner Niels Frederiksen er ærgerlig over, at de blågule aldrig blev rigtig farlige.

- Jeg synes, at vi er lidt udfordrede i første halvleg, men jeg synes til gengæld, at vi spiller en meget bedre anden halvleg. Vi stresser for meget i første halvleg og får ikke afvist dem, og vi taber for mange dueller. Det blev bedre i anden halvleg, vi ændrer også system og nogle nye spillere kommer ind, det hjælper os lidt. Og så synes jeg egentlig, at vi presser på mod slutningen af kampen, og vi er egentlig ikke så langt fra. Vi har nogle muligheder, som vi godt kunne have afsluttet bedre på, fortæller Niels Frederiksen.

Du kan se hele interviewet med Niels Frederiksen på Brøndby Indefra.

Foto: Getty Images