Nederlag i Herning

01.09.2019 20:00

Søndag aften stod den på en tur til Herning, hvor FC Midtjylland ventede i 3F Superligaen på MCH Arena. Det blev dog desværre til et nederlag mod et midtjysk hold, der kontrollerede store dele af kampen, og vi havde svært ved at skabe de store målchancer.

Vi skulle ikke langt ind i første halvleg før det eneste mål i kampen faldt. Awer Mabil slog et farligt indlæg ind fra højre side, som Anton Skipper desværre måtte sende i eget net. Midtjyderne havde flere chancer for at bringe sig på 2-0, men det forblev 1-0 ved pausen

De blågule kom dog bedre ud til anden halvleg og pressede mere på FC Midtjylland. Men det blev dog aldrig til mere, og så kunne midtjyderne sikre sig en 1-0-sejr på hjemmebane.