29. AUGUST 2019 kl. 16:20
Flere Brøndby-spillere skal i landsholdstjeneste
Efter kampen mod FC Midtjylland er der landsholdspause, og flere Brøndby-spillere skal i nationaltrøjen, når 3F Superligaen går på pause og landsholdene skal i aktion.
 
Tobias Børkeeiet
Tobias er udtaget til det norske U21-landshold, der den 6. september spiller EM-kvalifikationskamp hjemme mod Cypern og venskabskamp på udebane i Ungarn den 10. september.
 
Anton Skipper
Forsvarsspilleren Anton Skipper er udtaget til U21-landsholdet, der har to opgør i landsholdspausen. Første kamp er en venskabskamp den 6. september mod Ungarn på Aalborg Stadion, og andet opgør er i EM-kvalifikationen mod Rumænien den 10. september, som også spilles i Aalborg.
 
Besar Halimi
Kosovos A-landshold, der den 7. september møder Tjekkiet på hjemmebane og den 10. september skal møde England på udebane, har inkluderet Besar Halimi i deres trup. Begge kampe er i EM-Kvalifikationens gruppe A, hvor Kosovo endnu er ubesejret med tre runder spillet. De ligger på en tredjeplads med ét point op til England på førstepladsen, der dog har en kamp i hånden.
 
Hjortur Hermannsson
En spiller, der ligeledes skal spille EM-kvalifikationskampe, er Hjortur Hermannsson, der mødes med det islandske A-landshold. Island deler førstepladsen i deres gruppe med Tyrkiet og Frankrig. De møder Moldova den 7. september på hjemmebane og Albanien på udebane den 10. september.
 
Som nævnt i en tidligere artikel er Morten Frendrup, Jacob Rasmussen og Ben Anis Slimane også på landsholdstjeneste med U19-landsholdet.
 
Foto: Getty Images