25. AUGUST 2019 kl. 21:00
Dominik Kaiser: De var bedre end os
Søndag aften kom AGF på besøg på Brøndby Stadion. Det blev dog et ærgerligt resultat, de blågule stod tilbage med efter en kamp, hvor Drengene fra Vestegnen ikke skabte så meget. Dominik Kaiser var heller ikke tilfreds med dagens præstation.

- Vi bliver nødt til at sige, at de var langt bedre end os i anden halvleg. De havde flere chancer, inden de scorede det første mål - blandt andet to skud på stolpen. Så de skabte en del chancer og scorede tre mål, og vi skabte ikke noget. Det er lidt usædvanligt med vores spillestil. Så præstationen var virkelig dårligt, specielt i anden halvleg, og på hjemmebane må det bare ikke ske. Vi er nødt til at analysere kampen og arbejde hårdt den næste uge, og så håber jeg, at vi kan levere i næste uge – det er vi nødt til.

Specielt offensiven havde svært med at bryde igennem et godt struktureret AGF-forsvar, der nærmest mandsopdækkede de offensive profiler.

- Det er svært at sige, hvad der helt præcist gik galt. Vi var ikke gode nok på bolden, og vi fandt ikke de rigtige rum. Sidste uge gik det fint offensivt, men i dag havde vi problemer med at spille vores offensive spillere. Kamil Wilczek var stort set ude af kampen. Det var jeg også. Måske forsvarede AGF godt, men vi er nødt til at skabe mere. Vi har kvaliteten, men i dag viste vi det ikke. Det er et ærgerligt resultat, men vi er nødt til at kigge fremad.
 
- De var gode til at lukke os offensive spillere ned, men det er vi nødt til at håndtere bedre. Når de mandsopdækker os, så kommer der frie rum, og dem er vi nødt til at finde. Det har vi vist, at vi kunne i andre kampe, men i dag var vi bare ikke på det niveau. Det er hårdt, men det er fodbold, og jeg er sikker på, at vi kan bruge denne kamp til at analysere, hvad der gik galt, og så komme stærkt tilbage.
 
Næste opgave for Dominik Kaiser og resten af Brøndby-spillerne er på søndag, hvor turen går til Herning i 3F Superliga-opgøret mod FC Midtjylland.
 
Foto: Getty Images