22. AUGUST 2019 kl. 13:35
Brøndby Camp i efterårsferien 2019
To eller tre dage i efterårsferien spækket til randen med fodbold. Kunne det lyde som noget for dine børn? Så arrangerer vi Brøndby Camp i efterårsferien (uge 42) for spillere i årgangen 2007-2014 med masser af spændende og lærerige oplevelser, og hvor der vil være garanti for at få rigeligt med græs under knopperne og unik indsigt i Brøndby IF.
 
Formålet med campen er at give børn en mulighed for at opleve, hvordan Brøndby IF’s børnetræning er og ikke mindst være med i et sjovt program pakket med fodbold. Der vil blandt andet være mulighed for at se A-truppen træne, møde spillere til autografer, få en rundvisning på Brøndby Stadion og en masse andet spændende. Alle børn vil tilmed få et unikt Brøndby Camp-spillersæt, to billetter til en 3F Superliga-kamp på Brøndby Stadion og et Brøndby Camp-diplom. Vi sørger selvfølgelig også for frokost og drikkedunke.
 
For at matche børnene bedst muligt, og for ikke at have for mange årgange med på én camp, har vi valgt at holde to camps i løbet af ugen. Træningen vil blive udført af fodboldtrænere fra Brøndby Masterclass med stor erfaring i børnetræning, og vi vil så vidt muligt forsøge at matche de forskellige årgange, så niveauforskellen ikke bliver for stor.
 
Hvis du vil vide mere om de to camps, praktiske informationer og tilmelding, kan du læse mere om Brøndby Camp her.
 
Vi glæder os til at se en masse glade fodboldspillere.