Niels Frederiksen: Ingen fribilletter i truppen

18.08.2019 21:15

AaB gæstede søndag aften Brøndby Stadion i en hektisk kamp, som Brøndby IF vandt 2-1 på mål af Dominik Kaiser og Kamil Wilczek. Cheftræner Niels Frederiksen var efter kampen meget tilfreds med resultatet.

- Først og fremmest er jeg rigtig glad for sejren i dag. Jeg vidste, at det ville blive en svær kamp, så vi skulle, ja, undskyld sproget, satme ud og levere et godt udtryk fra første fløjt i dag, og det syntes jeg, drengene gjorde. Efterhånden som kampen skred frem, så slap vores kræfter dog op, men viljen slap ikke op. Man kunne se på vores spillere, at de blev ved med at arbejde stenhårdt for hinanden og ja, det var ikke alt der lykkedes, men vi gjorde det, der skulle til, for at køre sejren hjem.

Kampen bød udover tre point også på Superliga-debut til Peter Bjur. Med Anton Skipper og Jesper Lindstrøm i startopstillingen betød det spilletid til tre Brøndby Masterclass-talenter. Niels Frederiksen lægger ikke skjul på, at det er vigtigt med spillere af egen avl, der lykkes, men at der ingen fribilletter er i Brøndby IF.

- Jeg stiller det hold, jeg mener, er det stærkeste. Der er ingen fribilletter eller nogen wildcards til vores Masterclass-spillere. Jeg syntes de (Jesper Lindstrøm, Anton Skipper og Peter Bjur, red.) gør det godt til træning, hvor de spiller fuldt med, og på den måde bringer sig selv i spil til startopstillingen.

- Både Jobbe og Skipper har fået nogle kampe nu, og Peter Bjur lavede et fint indhop forleden i Braga. De har fortjent de minutter, de har fået. At spillere fra talentafdelingen gør sig fortjent til spilletid er vigtigt for enhver klub. Det forplanter sig i resten af organisationen, for når man nede i U12, U13 og U14, osv. kan se, at spillere fra egne rækker kan slå igennem og gøre en forskel i Superliga-truppen, så jeg er ikke i tvivl om, at det giver ekstra motivation og gnist hele vejen ned igennem klubben blandt spillere, trænere og de frivillige.

Næste kamp er på søndag, hvor AGF gæster Brøndby Stadion. Der er kickoff kl. 18:00, og billetten kan sikres her.

Foto: Getty Images