15. AUGUST 2019 kl. 23:40
Niels Frederiksen: Nu skal vi videre

Torsdag aften endte den europæiske rundtur, da portugisiske Braga blev endestationen. Kampen endte med en sejr til hjemmeholdet SC Braga på 3-1, og de går dermed videre fra tredje runde med en samlet sejr på 7-3. 

Det var naturligvis ikke tilfredsstillende for cheftræner Niels Frederiksen, der dog kunne hæfte sig ved nogle enkelte lyspunkter efter opgøret.

- Jeg så et Brøndby-mandskab, der gik på banen og troede på, at de kunne skabe det her mirakel. Jeg synes, at spillerne kommer fint ud til kampen og får skabt nogle halve muligheder, som vi så ikke får gjort store nok, men jeg var glad for at se indstillingen i kampens begyndelse. Da de så scorer til 1-0 på en fejl fra os, ved vi alle sammen, at det bliver op ad bakke, fortalte cheftræneren efter kampen.

- Jeg står tilbage og ser på to kampe, hvor vi sammenlagt taber 7-3, og det er for stort i forhold til den forskel, der er på de to hold. Vi lukker for lette mål ind mod en modstander som Braga, og det skal vi lære af. I Europa bliver man bare straffet, når man laver fejl, og det er ikke noget nyt.

Allerede på søndag venter der endnu en kamp for Brøndby-mandskabet, og her er det AaB, der besøger Brøndby Stadion. Og den kamp skal det blågule mandskab bruge til at få rystet aftenens nederlag af sig.

- Ligesom man gerne vil nyde sejre og tage dem med sig, vil man gerne glemme nederlag. Det bliver vores arbejde allerede fra dette sekund, og vi skal fokusere mod næste kamp, der ”heldigvis” allerede er på søndag, hvor AaB kommer på besøg. Det er vores job, og det er spillernes job, og nu skal vi bare videre.

Der er kampstart på søndag kl. 18:00, og du kan sikre dig billetter her.

Foto: Getty Images