11. AUGUST 2019 kl. 21:25
Wilczek: God præstation af hele holdet

Der stod kun et enkelt navn på måltavlen, da udekampen mod Hobro IK var færdig – men til gengæld stod det der også to gange. Kamil Wilczek sørgede nemlig for begge scoringer i aftenens 2-0-sejr, og efter kampen var den polske anfører tilfreds med præstationen på DS Arena.

- Vi var meget passive med bolden i starten af kampen, men så lavede vi nogle justeringer og fik også sat lidt mere fart i spillet, og derefter synes jeg, at vi spillede en god kamp. Vi skabte nogle gode chancer, og måske skulle vi også have scoret i første halvleg, men vi holdt dem samtidig fra chancer. Så det var en god præstation af hele holdet, synes jeg, fortalte den polske topscorer.

- Vi har haft lidt vanskeligheder med at holde nullet, så vi skal fejre det, når det sker. Det var virkelig godt gået mod nogle dygtige angribere fra Hobro, og det var en fornøjelse at se. De tre point var vigtige, men det var vores clean sheet bestemt også.

Kamil Wilczek scorede det første mål efter et flot opspil, hvor Simon Hedlund sendte ham i dybden med en smart hælaflevering. Og efter mange timer på træningsbanen ved Wilczek, hvad han kan forvente af sin svenske angrebskollega.

- Nu har jeg spillet med ham i seks måneder, og jeg har efterhånden vænnet mig til, at han laver de her afleveringer uden at kigge. Så jeg skal være klar på, at der lige pludselig kommer en bold til mig ud af det blå, og i dag snød han hele forsvaret, og så skulle jeg bare smide den i mål.

Du kan også høre, hvad Niels Frederiksen, Kevin Mensah og Anton Skipper havde at sige om aftenens sejr på Brøndby Indefra.

Foto: Getty Images