11. AUGUST 2019 kl. 20:15
Kevin Mensah: Skaber kampen på en måde, som klæder os

Søndag aften kunne Brøndby IF føje tre point til kontoen efter en sejr i Hobro. Specielt anden halvleg bød på rigtig godt Brøndby-spil, og det er noget, Mensah var glad for efter kampen, da vi tog en snak med ham på Brøndby Indefra. Dét, og så at han og resten af bagkæden holdte buret rent. 

- Som jeg sagde inden kampen, det handler om at komme til Hobro og få en sejr. Jeg synes egentlig, at vi skaber kampen på en måde, som klæder os. Vi holder fast i bolden og venter på, at de vil noget, og så slår vi til, når de prøver at gå lidt frem. Det skaber lidt en anden kamp, end den vi så i anden halvleg. Og så scorer han to mål, ham Kamil. Han er brandvarm, det er vanvittigt, fortalte Kevin Mensah efter kampen.

Se hele interviewet med Kevin Mensah på Brøndby Indefra.