9. AUGUST 2019 kl. 14:35
Tibbling: Vigtigt for os at vinde

Det er ikke mange øjeblikke siden, at opgøret mod SC Braga på hjemmebane blev fløjtet af, og nu skal der allerede kigges frem mod næste kamp for Brøndby-mandskabet. Vi er tilbage i 3F Superligaen, og turen går til DS Arena, hvor Hobro IK venter.

Simon Tibbling har også allerede rettet fokus mod næste modstander i et tætpakket program.

- Vi spiller mange kampe for tiden, så vi har ikke lang tid til at snakke kampene igennem. Det giver mere mening at kigge frem mod næste modstander, så vi er allerede videre fra de to seneste kampe. Men det overordnede billede er da, at vi ikke er tilfredse med resultaterne, og at vi vil ud og vise noget andet på søndag. Det er vigtigt for os at vinde den kamp, fortæller den svenske 12'er.

En sejr på søndag vil betyde første nederlag til Hobro IK i sæsonen, der har budt på tre uafgjorte og en enkelt sejr for Peter Sørensens tropper. Men Simon Tibbling går også ind til kampen med en god statistik – han har nemlig vundet samtlige kampe mod søndagens modstander.

- Det er en taktisk god modstander, som forsvarer sig godt. Vi har spillet mange tætte kampe mod dem, og jeg tror, at alle kampe, jeg har spillet mod dem, er blevet afgjort af ét enkelt og oftest sent mål. Især på udebane har vi haft nogle svære kampe, hvor vi har scoret sejrsmålet i allersidste sekund. 

 -Det bliver vigtigt at holde vores struktur, men vi skal også flytte bolden hurtigt. De kan være svære at skabe chancer imod, så vi bliver nødt til at spille hurtigt og få dem ud af positionerne. Og så skal vi være skarpe foran målet, for det er ikke sikkert, at vi kommer til at vade i store chancer. 

Tror du, at Simon Tibbling kommer på måltavlen i søndagens kamp, er der lige nu odds 4.0 at hente hos Betfair.

Der er kampstart i det jyske på søndag kl. 18:00, og vil du med og støtte Simon Tibbling og resten af Brøndby-mandskabet, kan du finde billetter og nyttig udebaneinformation lige her.

Foto: Getty Images