Optakt: Info og stats om Hobro IK - Brøndby IF

09.08.2019 10:20

Dommer: Mads Kristoffersen
Kickoff: 18:00
TV: TV3+
Billetter til kampen kan findes her
Liveupdate: BrondbyLive på Twitter
 
Superligaform
Hobro IK: V-U-U-U-V
Brøndby IF: T-V-U-V-V
 
Seneste fem indbyrdes Superligaopgør
02.12.2018 Brøndby IF 1-0 Hobro IK
29.07.2018 Hobro IK  1-2 Brøndby IF
18.03.2018 Brøndby IF 2-1 Hobro IK
24.09.2017 Hobro IK  1-2 Brøndby IF
26.05.2016 Hobro IK  0-2 Brøndby IF
 
Karantæne
Ingen
 
Karantæne ved næste advarsel
Ingen
---
Ingen
 
Vinkler om kampen
Det er Superliga-kamp nr. 11 mellem Hobro IK og Brøndby IF. Statistikken siger seks sejre til Brøndby IF, ingen uafgjorte og fire nederlag samt en målscore på 10-11 set med Brøndby IF’s øjne.
 
Brøndby IF har vundet de seks seneste Superliga-kampe mod Hobro IK efter at have tabt de fire første kampe. De fire seneste sejre har alle været med præcis ét mål, hvilket er medvirkende til, at Brøndby IF fortsat har en negativ målscore i Superliga-kampe mod Hobro IK.
 
Superliga-kampe mellem Hobro IK og Brøndby IF har med et gennemsnit på 2,1 mål pr. kamp ikke budt på mange scoringer og aldrig mere end tre i samme kamp. Derfor har to scorede mål typisk været nok til sejr, idet kampene er endt med 1-0 (3), 2-0 (3), 2-1 (3) og 3-0 (1).
 
Hobro IK er den eneste ubesejrede klub udover FC København og FC Midtjylland i indeværende Superliga-sæson. De seks point som følge af tre uafgjorte og en sejr er ikke klubbens bedste præstation efter fire kampe, men det er første gang som ubesejret.
 
Brøndby IF vil i tilfælde af sejr eller uafgjort mod Hobro IK tage sin tredje Superliga-udekamp i træk med point. Det vil i givet fald være første gang siden november 2018-februar 2019, at Brøndby IF er ubesejret i tre udekampe i træk i Superligaen.
 
Det gælder om at score det første mål i Superliga-kampe mellem Hobro IK og Brøndby IF, idet klubben bag den første scoring i alle tilfælde på nær ét har været identisk med kampens vinder. I indeværende sæson har såvel Hobro IK som Brøndby IF scoret først i to af sæsonens fire kampe.
 
Brøndby IF har scoret i 18 af de seneste 20 Superliga-udekampe, heraf to mål i hver af de fire seneste udekampe. Pudsigt nok har netop to mål på udebane været normen i 12 af de 20 udekampe, hvorimod én og tre scoringer kun er forekommet hver tre gange.
 
Brøndby IF er uden nederlag i de fem tidligere DM-kampe, klubben har spillet på datoen 11. august. Første tilfælde var en uafgjort kamp i 2. division i 1980, hvorimod det seneste tilfælde var for 23 år siden, hvor Peter Møller stod bag målene i sejren på 2-0 over AGF.
 
Mads-Kristoffer Kristoffersen dømmer sin tredje Superliga-kamp mellem Hobro IK og Brøndby IF. I de to tidligere opgør, der begge i øvrigt endte med udesejr, har han kun haft brug for de gule kort, som til gengæld har været oppe af lommen i 10 tilfælde.
 
Niels Frederiksen har som træner i Superligaen stået over for Hobro IK i tre tilfælde, sæsonen 2014/15, med uafgjort, sejr og nederlag som resultat. Han har mødt Peter Sørensen, både som træner for Lyngby BK og Esbjerg fB, hvor det er blevet til én sejr, én uafgjort og tre nederlag.
 
Dominik Kaiser kan spille sin officielle kamp nr. 50 for Brøndby IF. Hvis han samtidig kommer på måltavlen for femte gang i denne sæson, vil han også kunne fejre et jubilæum med sin 10. scoring for Brøndby IF.