6. AUGUST 2019 kl. 09:30
På udebane ta'r vi drømmen med!

Når vi på søndag møder Hobro IK på udebane bliver det samtidig første gang, vi spiller i den nye udebanetrøje.

Brøndby-fansene er kendt for at skabe en stemning, som gør, at spillerne altid føler sig hjemme – selv på udebane, hvor de blågule fans altid møder talstærkt op. Netop derfor er vores nye udebanetrøje designet, så du altid kan bære de blågule farver på dig.

Med den kongeblå base, tonestriber og de gule detaljefarver er modstanderen aldrig i tvivl om, hvem der kommer på besøg.

I trøjens nakke er der skrevet ’Drengene fra Vestegnen’. Den velkendte sang fra tribunen gør opmærksom på, hvem der indtager banen (og tribunerne) på stadioner landet over. Derfor er kaldenavnet naturligvis en del af den nye udebanetrøje.

Ligesom hjemmebanetrøjen er den nye trøje igen fremstillet i 100% polyester i hummels Bee Cool-metervare, der er svedtransporterende og behagelig at spille i. Et lille badge med Official Authentic Apparel symboliserer dette.

Nysgerrig? Skal du have den? Du kan kan blive klogere på trøjens detaljer og købe den lige her.