Brøndby Cup 2019 har været en succes

05.08.2019 15:10

4.500 unge drenge og piger har de sidste dage foldet sig ud til dette års Brøndby Cup i dagene 31. juli – 4. august, hvor der har været masser af liv, smil og god fodbold.
 
Eventansvarlige Tonny Brogaard er meget tilfreds med, hvordan Brøndby Cuppen har forløbet, hvor cirka 10.000 mennesker dagligt har færdes på arealerne omkring Brøndby Stadion.
 
- Vi har haft fodboldkampe på mellembaner, ydrebaner, inderbaner - vi har endda været nede på atletikbanen ved Brøndbyvester Skolen, så vi er virkelig kommet rundt i kommunen. Der har ikke været så meget som en halv times pause mellem kampene, vi har bare kørt og kørt og kørt.
 
- Når jeg møder ind efter fire timers søvn, og jeg ser de her unge drenge og piger smile til en - det er dét, der gør, at det er det hele værd. Så jeg er ovenud tilfreds. Nu har vi ikke gjort status endnu, da vi stadig er i gang med nedpakningen, men det har været fantastisk.
 
Han er også tilfreds med de tilbagemeldinger, der er kommet, fordi de fortæller, at Brøndby Cuppen har været en succes igen i år.
 
- De tilbagemeldinger, jeg har fået, fortæller, at det har været en rolig turnering uden noget stress, og det tolker jeg som, at vi har planlagt og tilrettelagt det ordenligt. Og det er kæmpe cadeau til de mange frivillige.
 
I eliteturneringen blev finalerne spillet i løbet af søndagen, og her blev det til en hjemmesejr i U15-rækken, hvor Vejle Boldklub blev besejret i finalen med resultatet 5-1. På U14 måtte hjemmeholdet nøjes med en sølvmedalje, da de unge drenge fra Vestegnen tabte knebent 1-2 i finalen til FC Nordsjælland. På U13-elite blev det desværre ikke til medaljer for Brøndby-drengene, da alle tre af slagsen gik til udenlandske hold. Her stod finalen mellem HJK Helsinki fra Finland og traditionsklubben Leeds United fra England. Finnerne vandt det opgør noget komfortabelt med en 5-1-sejr. AIK fra Sverige tog her bronzemedaljerne.
 
Se alle resultater fra både elite-, bredde- og miniturneringerne på Brondbycup.dk