4. AUGUST 2019 kl. 18:50
Schwäbe: I dag var det bare ikke godt nok

Et nederlag på 2-1 mod AC Horsens på Brøndby Stadion gav en noget anden stemning i omklædningsrummet efter slutfløjtet end i torsdags, og Marvin Schwäbe havde efter kampen svært ved at forklare, hvorfor det gik, som det gik i dag.

- Det er svært at forklare. Hvis vi sammenligner vores indsats med i torsdags, så er vi vel kun på 75-80 procent i dag, og det er for lidt – også mod Horsens. De spiller på deres styrker, som er dødbolde og indlæg. De scorer to gange på det, og det er to mål, vi kunne og burde have undgået at indkassere. Det skal vi gøre bedre.

- Vi er stadig et godt hold, men vi må også være ærlige og sige, at i dag var der bare ikke nok energi i det, vi leverede. Man er nødt til at levere 100 procent hver gang, understregede målmanden.

Siden 11. juli har Brøndby-spillerne skulle i kamp to gange hver uge, og det kan tage på kræfterne, men det må ifølge Marvin Schwäbe ikke være en undskyldning.

- De mange kampe må ikke være et problem. Hvis man vil have succes som hold, så skal man kunne klare at spille mange kampe. Det har vi også vist, at vi kan håndtere – indtil i dag. Der vil komme dage, hvor tingene ikke fungerer, og det så vi i dag.

- Nu skal vi så vise, at vi kan rejse os fra det. Der kommer heldigvis en kamp allerede på torsdag, hvor vi kan gå ud og revanchere dagens indsats. Det skylder vi både os selv og fansene, lyder det fra Marvin Schwäbe.

Kampen på torsdag er mod SC Braga fra Portugal. Det er første kamp i tredje runde i kvalifikationen til Europa League. Der er kickoff kl. 18:30 på Brøndby Stadion, og du kan købe billet til kampen her fra i morgen kl. 12:00.

Har du sæsonkort til Brøndby Stadion, kan du udnytte din forkøbsret og købe billet allerede i dag med en rabat på 50%.

Foto: Getty Images