4. AUGUST 2019 kl. 18:50
Niels Frederiksen: Leverer ikke det, vi forventer af os selv
Brøndby IF måtte gå fra banen med et 1-2-nederlag hjemme på Brøndby Stadion mod AC Horsens. Til trods for et stort pres på udeholdet, så endte de mange nærgående forsøg kun ved lige ved og næsten for de blågule. Cheftræner Niels Frederiksen var efter kampen skuffet og kalder det en dårlig præstation.
 
- I dag var slet og ret en dårlig præstation. Den er ikke så meget længere. Vi spiller i dag uden den energi og kvalitet i vores spil, som vi har set i de seneste kampe. På trods af at vi ikke leverer det, vi forventer af os selv, så skaber vi en række chancer og har muligheder for at udligne, men vi mangler skarphed ligesom vores organisering halter i dag. Vores indsats gør, at vi tillader AC Horsens alt for meget initiativ.
 
Med over 15.000 tilskuere på tribunerne, var der god stemning på Brøndby Stadion, og der blev sunget igennem til sidste fløjt i jagten på en udligning.
 
- Vores fans støtter os helt utroligt i dag, og det er faktisk dem, som er ved at løfte os det sidste stykke i mål i dag. Opbakningen var fantastisk hele vejen igennem. Selv da vi kommer bagud, både første og anden gang, så er støtten der bare fra tribunerne. Så en kæmpe ros til vores fans for den opbakning de altid giver os. 
 
Næste kamp på Brøndby Stadion er allerede på torsdag kl.18:30, hvor SC Braga venter i Europa League-kvalifikationens tredje runde.
 
Har du endnu ikke sikret dig billet til kampen, så kan du købe den her. Husk at forkøbsretten for sæsonkortholdere til kampen på torsdag udløber i morgen kl.12:00.