Hermannsson: AC Horsens bliver en god udfordring

02.08.2019 14:15

I aftes var der en plads i tredje runde af Europa League-kvalifikationen på spil, og på søndag kl. 16:00 gælder det tre point i 3F Superligaen mod AC Horsens. Den spilles også hjemme på Brøndby Stadion, og Hjörtur Hermannsson er allerede begyndt at glæde sig til den kamp.

- Vi skal bruge sejren i går som et boost fremadrettet. Det er et hårdt skema for tiden, men som fodboldspiller elsker man at spille kampe, så det er bare noget at se frem til.

- Atmosfæren på stadion var noget specielt i går, og vi går efter at skabe den samme stemning på banen. Det starter med os. Vi skal levere, men fansene stod bag os hele kampen, og det er gør de altid. Og de europæiske aftener er lidt anderledes, men når vi spiller hjemme, er de som en ekstra mand på holdet, siger den islandske forsvarsspiller.

Han ser hele tiden fremskridt i 4-3-3-systemet, og selv om det bliver en anderledes opgave mod AC Horsens, så er det også en opgave, der skal gøre Brøndby-holdet endnu bedre på nogle opgaver i systemet.

- Vi bliver bedre og mere komfortable for hver kamp i vores nye spillestil, men der er stadig mange ting, vi skal forbedre og blive vant til, men de åbne kampe passer os nok lidt bedre for tiden.

- Derfor er en god udfordring for os at møde et hold som AC Horsens, der formentlig vil stå en del dybere. Nu skal vi bare gå ud og spille, som vi gjorde i går. Gør vi det, tror jeg også på, at vi kan vinde kampen.

Du kan købe din billet til Brøndby Stadion og kampen mod AC Horsens her, eller du kan sikre dig sæsonkort og forkøbsretten til hjemmekampen mod SC Brage i Europa League-kvalifikationen her.

Foto: Getty Images