30. JULI 2019 kl. 17:20
Mikael Uhre: OB-kampen giver tro på tingene
Når uret runder 19:30 på torsdag, skal 2-1-nederlaget i Polen vendes til samlet sejr på Brøndby Stadion, når Lechia Gdansk kommer på besøg til returopgøret i Europa League-kvalifikationens anden runde. Vi har mange gange oplevet at være bagud og vende opgøret til sejr. I søndagens kamp mod OB skete det igen, da Mikael Uhre og resten af Brøndby-holdet vendte 1-2 til en 3-2-sejr i det sidste kvarter af kampen. På torsdag skal vi gøre det igen.
 
- Kampen mod OB giver selvfølgelig selvtillid. Det er også generelt dejligt for holdet at få vendt kampen til sidst, og så er det bare dejligt at komme ind og kunne hjælpe holdet med at få sejren hjem. Vi har et lille hængeparti fra Polen, så i kampen på torsdag skal vi også ind og vende et dårligt resultat, så vi kan komme videre til de næste par kampe. Så OB-kampen giver god tro på tingene.
 
- Mavefornemmelsen er god. Der er godt humør i truppen, og folk tror på det. Så jeg er sikker på, at vi nok skal komme ud for fuld musik i kampen mod Lechia Gdansk.
 
Der er intet som en stor europæisk aften på Brøndby Stadion, og specielt spillerne kan mærke det rygstød, der kommer, når der er ekstra mange Brøndby-fans på tribunerne.
 
- Vi så i søndagens kamp mod OB hvor fantastisk det er at løbe ind på hjemmebanen, når den er dejligt klædt i gult og blåt, så det glæder vi os til igen på torsdag, hvor vi håber, at der kommer rigtig mange. Det giver bare en anden stemning og gnist, når der er mange på tribunerne. Så jo flere der kommer, jo bedre. Så er jeg sikker på, at fansene nok skal skubbe os den sidste vej i mål.
 
Har du ikke købt billet til opgøret endnu, kan du gøre det her. Du kan læse informationer om kampen her.
 
Kampen fløjtes i gang kl. 19:30 på Brøndby Stadion, og du kan se kampen live på 6’eren.
 
Foto: Getty Images