Målrigt opgør ender med blågul sejr

28.07.2019 20:25

De stribede fra Fyn var søndag aften på besøg på Brøndby Stadion 3F Superligaens tredje runde. To Masterclass-talenter var at finde i den blågule startopstilling, deriblandt debuttant Anton Skipper. Det var et begivenhedsrigt opgør med hele fem mål fordelt på de to hold.

Første mål faldt efter 25 minutter, hvor Simon Hedlund brillerede i venstre side af feltet, lagde bolden bagud til Masterclass-talentet Jesper ’Jobbe’ Lindstrøm, der bankede bolden sikkert ind i OB’s net.

10 minutter efter scoringen svarede fynboerne dog igen. Hedlund fik tacklet bolden ind på benet af Berrett Laursen, og bolden havde derefter kurs mod det korte hjørne, hvor Schwäbe ikke kunne nå at reagere.

Vi skulle ind i anden halvleg, før bolden igen var at finde i netmaskerne. OB får tilkendt et straffespark, da Jung noget uheldigt blev ramt på hans højrearm i hans blokering. Kadrii sendte bolden sikkert ind bag Schwäbe til 1-2 efter 67 minutters spil.

Men så slog den polske anfører til, og med to mål i det sidste kvarter sendte han atter Brøndby IF på vinderkurs. Først bankede han den ind med støvlen på et indlæg fra indskiftede Simon Tibbling, og derefter med hovedet på oplæg af Simon Tibbling. Dobbeltmålscorer Kamil Wilczek sikrede derved Brøndby IF de tre point med resultatet 3-2.