Knebent nederlag i Gdansk

25.07.2019 21:30

Torsdag aften spillede Brøndby IF første opgør i Europa League-kvalifikationens anden runde, hvor Lechia Gdansk var modstanderen. Kampen blev spillet på Stadion Energa Gdansk foran omkring 25.500 energiske tilskuere, og det var til at mærke. Opgøret endte med et nederlag på 2-1.

Der skulle gå 26 minutter, før presset resulterede i mål, da Lechia Gdansk modtog bolden i venstre side af feltet, og Kevin Mensah missede sin tackling og begik straffespark, som Lechia Gdansk-anføreren sikkert sparkede forbi Schwäbe i målet. Det forblev det eneste mål i første halvleg.

I anden halvleg kom Brøndby IF lidt bedre med og havde flere chancer for mål. Efter 59 minutter opsnapper de blågule bolden på polakkernes banehalvdel og spiller Simon Hedlund i dybden, der får vippet bolden ind bag målmand Dusan Kuciak til 1-1.

Derefter satte hjemmeholdet igen de blågule under pres, og truede igen og igen med omstillinger. Efter 63 minutter blev bolden svinget ind i Brøndby feltet fra højre side, hvor Patryk Lipski stod klar til at modtage. Han headede bolden forbi Schwäbe og scorede til 2-1, som også blev kampens resultat

Næste opgave for Brøndby-truppen er allerede på søndag, hvor OB gæster Brøndby Stadion. Torsdagen efter skal de blågule jagte dagens nederlag på Brøndby Stadion, når Lechia Gdansk kommer til Vestegnen i det andet opgør.