Wilczek: Vi skal være på tæerne

24.07.2019 14:35

Holdet er landet i Gdansk, hvor der i morgen står Europa League-kvalifikation på programmet. Modstanderen er KS Lechia Gdansk, der er kvalificeret via en sejr i den hjemlige pokalturnering. Og en, der kender holdet bedre end nogen anden i Brøndby-truppen, er polske Kamil Wilczek.

- Jeg kender dem ret godt. Jeg så mange af deres kampe sidste sæson, og jeg har lige set deres første kamp i ligaen samt deres sejr i Super Cuppen for et par uger siden. Det er et hold, der står meget organiseret i forsvaret og spiller på kontraangreb, og så har de kvalitet på flere pladser. Så der er ingen tvivl om, at vi skal være på tæerne, hvis vi vil vinde kampen i morgen, fortæller kaptajnen.

For Kamil Wilczek er det den første officielle kamp mod et polsk mandskab, og hvis det også skal blive til en sejr, ved han godt, hvad de blågule gæster skal fokusere på i morgen, når opgøret bliver fløjtet i gang.

- Det er et hold, der står meget dybt og satser på at få et mål i starten af kampen, hvor de spiller meget aggressivt. Det sætter krav til vores restforsvar, der skal fungere, og vi skal i det hele taget være meget opmærksomme. 

- De perioder, vi har spillet bedst i denne sæson, har været, når vi har spillet hurtigt og stresset vores modstander. Det er der, vores styrker ligger, og i morgen bliver det også nøglen til at slå Lechia Gdansk, for vi bliver nødt til at få dem ud af positionerne og få dem til at lave fejl, for at vi kan skabe chancer.

Du kan se kampen direkte på 6'eren, og hvis du er taget til Polen for at støtte Wilczek og holdkammeraterne, er der meget nyttig faninformation at hente lige her.

Foto: Getty Images