24. JULI 2019 kl. 10:49
Brøndby Junior er Brøndby IF for de yngste

Har du eller dit barn siddet og kigget misundeligt på de børn, der løber med spillerne på banen? Har ærgrelsen været stor, når du har set billeder fra Brøndby Dagen eller den årlige juletræsfest, hvor børnene hygger sammen med spillertruppen?

Det er der ingen grund til at gøre, for det er faktisk slet ikke så svært at blive en del af det hele og alle de sjove og fede arrangementer. Det eneste, det kræver, er et medlemskab af Brøndby Junior.

- Glæde – og store smil!

Svaret kommer fra Louise Agerklint, der står i spidsen for Brøndby Junior, og hun var ikke i tvivl om, hvad det første, hun tænker på er, når hun skal beskrive Brøndby Junior.

- Der er intet bedre end glade børn, og dem har vi heldigvis rigtig mange af i Brøndby Junior. De får mulighed for så mange fede oplevelser med de spillere, de ser så meget op til. Og spillerne nyder at være i selskab med børnene, så efter en dag i Brøndby Junior er det umuligt at komme hjem i dårligt humør.

Det koster kun 199 kroner om året at være medlem, og udover muligheden for at løbe på banen med spillerne og forkøbsret til store arrangementer, får du også en børnebillet til familieafsnittet på Brøndby Stadion til vores kampe i 3F Superligaen (dog ikke til Derby mod FC København, red) og mulighed for at tilkøbe billige voksenbilletter til familieafsnittet.

- Det hele handler om oplevelser – både på kampdage og til vores events som juletræsfesten, Brøndby Dagen og meget mere. Det er også derfor, vi fik lavet Familie Loungen her på stadion, hvor der på kampdage er masser af underholdning for fodboldfans i alle aldre, konkurrencer og på dage med godt vejr er hoppeborge og andet sjov uden for.

- Fodbold i Brøndby IF skal være for alle. Det prøver vi at imødekomme med alle de muligheder for de yngste og lidt ældre børn på kampdage, hvor vores Superliga-spillere og professionelle FIFA-spillere kommer forbi. Og alle under 16 år kan være med, understreger Louise Agerklint.

Du kan melde dig ind i Brøndby Junior her, hvor du også kan læse om de mange fordele, der er i et medlemskab af Brøndby Junior.