Uafgjort i Kronjylland

21.07.2019 18:05

Brøndby tog søndag eftermiddag turen til Kronjylland, hvor Randers FC ventede i 3F Superligaen. De blågule kom for at bygge videre på den gode sæsonstart mod Silkeborg IF.

Bedst fra start kom Randers FC dog, da de efter blot otte minutters spil kunne score til 1-0. Saba Lobjanidze sparker bolden op langs linje, hvor Emil Riis Jakobsen kunne samle den op og løbe i dybden. Helt fri med Marvin Schwäbe, spakkede han bolden ind.

Brøndby IF kom dog med et lynhurtigt svar på målet blot minuttet efter. Lasse Vigen sendte et lavt indlæg ind i boksen fra højre, hvor Dominik Kaiser stod klar og dirigerede bolden i mål for de blå gule. 1-1.

Anden halvleg startede som lyn og torden med flere målchancer til begge hold. Vi skulle dog først ind i overtiden, før der kom et mål. Unge Jesper ’Jobbe’ spillede sig selv fri med en fin detaljer bag støttebenet og lagde et indlæg ind til Uhre, der sparkede Brøndby IF i front med 1-2.

Desværre for de blå gule scorede Randers også i overtiden, da de i sekundviserens sidste omgang får tildelt et frispark på kanten af feltet, der også udløste andet gule kort til Paulus Arajuuri og dermed rødt. Brøndby-muren blorkerede i første omgang frisparket, men bolden faldte ned lige foran mål, hvor Marvin Egho stod klar til at gøre det til 2-2, som også blev kampens slutresultat.