Tibbling: Skal holde energien oppe

19.07.2019 14:30

Det er ikke lang tid siden, at kampen i Finland blev fløjtet af, og allerede på søndag skal de blågule spillere igen i kamp. Her gælder det Randers FC på udebane, og forhåbentlig kan den gode Superliga-start mod Silkeborg IF gentages.

Og netop den gode start er, hvad Simon Tibbling fokuserer på frem for opgøret mod FC Inter Turku.

- Vi har fået en god start, selvom det blev til et nederlag i Finland. Vi er videre i Europa League, og vi vandt sikkert i første Superliga-kamp, så nu skal vi fortsætte den gode start og ikke fokusere for meget på kampen i går. Præstationen var ikke tilfredsstillende, og der er nogle ting, vi skal forbedre, men når kampene kommer så hurtigt efter hinanden, er der ikke tid til at dvæle ved hver enkelt, fortæller svenskeren, der også lægger vægt på en god forberedelse i et hårdt program.

- Det handler om at holde energien oppe, og det kommer ved at restituere godt og spise ordenligt. Man skal være lidt mere oppe på tæerne og være hurtig til at modtage information og forstå de taktiske ændringer – især fordi vi spiller mod meget forskellige hold. Og selv mod Inter Turku var der jo stor forskel på kampen i Danmark og den i Finland, så alle kampe har deres eget liv, og det skal vi være opmærksomme på.

Tibbling er startet på kanten i sæsonstarten, og selvom det er en ny position at se ham på for Brøndby-fansene, føler han sig selv hjemmevant derude.

- Det passer mig fint. Det er ikke en ny position for mig, og jeg har altid spillet på kanten for de forskellige landshold og for Djurgården. Jeg synes også, det er gået fint i de første kampe her, og jeg kommer i gode positioner og kan komme ind og udfordre.

Der er grund til at tro på mål i søndagens opgør - det er således hele 64 kampe, siden vi spillede en 0-0-kamp. Og tror du, at der bliver scoret over 2,5 mål i kampen, giver Betfair lige nu odds 1,75.

Planlægger du at tage til Randers for at støtte Simon Tibbling og holdkammeraterne på Cepheus Park Randers, der har udvidet udebaneafsnittet, kan du finde praktisk information lige her. 

Foto: Getty Images