Niels Frederiksen: Ikke tilfreds med præstationen

18.07.2019 20:20

Returkampen i Europa League-kvalifikationens første runde endte med et 2-0-nederlag til FC Inter Turku, der alligevel sender Brøndby IF videre til næste runde.

For cheftræner Niels Frederiksen var der dog ikke meget at glæde sig over i aftenens kamp, hvor to hurtige mål i anden halvleg gjorde opgøret mere spændende, end det burde have været.

- Der er ingen tvivl om, at det her er ikke en præstation, vi er tilfredse med. Det var en skidt præstation på rigtig mange parametre. Vi havde egentlig et fint resultat ved pausen, selvom vi helst havde set, at vi var foran der, men så skulle vi have gjort det meget bedre i anden halvleg. Det er unødvendigt, at vi gør den her kamp spændende.

- Vi lukker to nemme mål ind på syv-otte minutter, og så er vi jo godt klar over, hvilken slags kamp det bliver. Det blev for nervøst og usikkert, og Turku begyndte jo at lugte blod. 

4-1-sejren hjemme i Brøndby i første opgør blev derfor yderst vigtig, og det var netop noget af spillet fra den kamp, Niels Frederiksen savnede i aftenens opgør.

- Vi manglede noget mod til at spille derinde, og jeg har sjældent set os spille så meget tilbage i banen, som vi gjorde i dag. Og jeg savnede også vilje til at løbe den ekstra meter for sine medspillere. Så der er en masse, vi kan forbedre, og det må vi bare gøre.

Næste kamp i Europa League-kvalifikationen er allerede næste torsdag, og der vil blive informeret her på siden med hensyn til billetsalg til kampen.