Avancement trods nederlag

18.07.2019 19:40

Brøndby kunne torsdag aften spille sig videre i Europa League-kvalifikationen trods nederlag i Finland til FC Inter Turku.

Det var et veloplagt finsk mandskab, der fra første fløjt lagde massivt pres på de blågule, og som havde flere muligheder i det første kvarter. Derefter faldt tempoet ud af kampen, og begge hold havde svært ved at holde på bolden.

Vi skulle ind i anden halvleg, før det første mål kom. FC Inter Turku’s Niko Markkula bliver i det 52. minut spillet fri på højre kanten, trækker ind i banen og afslutter i det fjerneste hjørne uden chance for Marvin Schwäbe. Scoringen til 2-0 kom blot fire minutter senere, hvor Luciano Balbi bryder igennem på venstre kanten og lægger et fladt indlæg ind i fødderne på topscorer Filip Valencic, der sikkert sparker bolden forbi Schwäbe.

Det sidste kvarter af kampen satsede FC Inter Turku offensivt, men kom aldrig frem til noget rigtig farligt. Kampen ender 2-0, men Brøndby IF vinder samlet videre 4-3.

Næste opgave for Brøndby IF er allerede på søndag, hvor de blågule spiller ude mod Randers FC.