16. JULI 2019 kl. 10:30
Få sæsonkort tilbage til Sydsiden Nedre
Mere end 10.000 har sikret sig plads på Brøndby Stadion til den kommende sæson, og antallet stiger stadig stødt. Det betyder, at der nu er få sæsonkort tilbage til Sydsiden Nedre, så hvis du skal være sikker på at se de kommende kampe fra denne tribune, skal du bestille dit sæsonkort meget snart.
 
Der vil på både Sydsiden Nedre og Øvre være reserveret et lille antal pladser til billetsalg til alle kampe, men vi forventer, at de vil blive udsolgt inden for meget kort tid efter frigivning.
 
Med sæsonkort til Sydsiden kan du bruge optakten i Fanzonen og gå direkte til tribunen, uden at du skal bruge tid på at vente i kø op til kampstart. Der vil til hver hjemmekamp blive arrangeret et program for Fanzonen, så der vil altid være aktivititer, man kan deltage i eller overvære.