Niels Frederiksen: Vi spillede modent

14.07.2019 21:10

Brøndby tog hul på 3F Superligasæsonen her til aften, og Niels Frederiksen kunne næppe have håbet på en bedre start. Sæsonåbneren bød på en komfortabel 3-0-sejr til de blågule over nyoprykkede Silkeborg IF, der blev holdt fra de helt store målchancer.
 
Niels Frederiksen snakkede inden opgøret om disciplin og modenhed, og det var også noget, cheftræneren var tilfreds med.

- Først og fremmest så jeg en overbevisende sejr, som egentlig godt kunne have været større. Vi lægger grundlaget i første halvleg, hvor vi dominerer stort og er meget aggressive, både med og uden bold. Og så spillede vi en anden halvleg, hvor vi spillede meget modent og meget disciplineret og professionelt. Og med tanke på at spillerne spillede 90 minutter i torsdags og skal spille igen på torsdag og søndag, så synes jeg egentlig, det var fint, at vi fik sparet lidt på kræfterne, fortalte Niels Frederiksen efter kampen
 
Hør hele interviewet med cheftræneren på Brøndby Indefra.
 
Næste opgave for Niels Frederiksen og hans tropper er på torsdag, hvor turen går til Finland til andet opgør i Europa League-kvalifikationens første runde mod FC Inter Turku. Brøndby tager afsted med en 4-1 sejr i baggagen fra i torsdag.
 
Foto: Getty Images