14. JULI 2019 kl. 21:20
Dominik Kaiser: Rigtig god start på sæsonen
Brøndby lagde ud med en sejr på 3-0 i 3F Superligaen, da Silkeborg IF blev besejret på hjemmebane i sæsonåbneren. De blågule spillede mere kontrolleret og med mere fokus på boldbesiddelse, end de førhen har gjort. 
 
Målscorer til 2-0, Dominik Kaiser, så tilbage på en god præstation i et interview på Brøndby Indefra. 
 
- Det var en god præstation. Vi kom foran 2-0 i første halvleg og skabte stadig chancer i anden halvleg. Vi havde en masse boldbesiddelse og spillede rigtig godt hele kampen igennem. Så scorede vi det tredje mål til sidst, og så var kampen slut. Det var en rigtig god start på sæsonen.

- Vi var måske en smule passive i perioder i anden halvleg, så der er stadig nogle detaljer, vi skal arbejde på, men det var en god sejr at starte på. Nu ser jeg bare frem til næste uges kampe.
 
Hør hele interviewet med Dominik Kaiser på Brøndby Indefra.