6. JULI 2019 kl. 12:50
Gammelby: Spændende at se hvor vi står

- Det er en kamp mod en svær modstander, men det vigtige er ikke resultatet i dag - det er indsatsen. Det bliver spændende at se, hvor vi står efter et par ugers hård træning og indlæring af et nyt spilssystem, siger Jens Martin Gammelby.

Højrebacken har nydt opstarten og har ikke noget imod det hårde program. 

- Der er kun en måde at komme i form på, og det arbejde må man så lægge for dagen, hvis man vil være med, hvor det er sjovt. Og så er det sjovt samtidig at arbejde med et nyt system. 4-3-3 er noget andet, end Brøndby IF har spillet de seneste sæsoner, men det er sjovt at arbejde med og i.

- Vi får mange informationer af Niels, og planen er, at vi skal tænke mindre og reagere mere instinktivt på banen. Vi skal kende vores næste træk uden at stå og tænke over tingene med bolden. Vi skal fremad, og det er egentlig ikke så anderledes end før, men vi skal bare fremad på en anden måde nu, forklarer Brøndby IF's nummer 2.

Kl. 15:30 er der kickoff mod Union Berlin i sæsonopktaktens sidste træningskamp.

Foto: Getty Images