Hedlund: Det nye spilsystem passer mig godt

29.06.2019 14:58

- Han er en taktisk dygtig og meget kommunikerende træner, en krævende træner. Og man får at vide, hvis man gør noget godt, og hvis man gør noget dårligt. Han er meget ærlig, og det kan jeg godt lide, siger Simon Hedlund om sit indtryk af cheftræner Niels Frederiksen.

På træningslejren har cheftræneren, hans stab og truppen arbejdet på at implementere et nyt spilsystem, og det er et arbejde, der skrider godt frem, og samtidig er det et system, der passer Simon Hedlund godt.

- Jeg har spillet meget 4-3-3, og det er nok det system, jeg synes, der passer bedst til mig. Jeg er ikke til lange bolde. Vi spiller også stadig presfodbold, men det er på en lidt anderledes måde. Det bliver sjovt, offensivt og underholdende, tror jeg.

- Træningslejren er lidt kortere, end de normalt er, så det er både hårdt og intensivt. Der er mange informationer, men vi tager godt imod de ting, cheftræneren gerne vil, selv om det er nyt for mange af os, siger Brøndby IF’s nummer 27.

I aften spiller truppen mod Wisla Plock kl. 17:00, og Hedlund glæder sig til at komme ud og prøve de mange ting fra træning i kamp.

- Kan vi få det til at fungere, så vinder vi også, men det vigtige er ikke resultatet i denne kamp. Det er, at vi finder ind i det nye system, og det bliver bedre kamp for kamp – men vi går selvfølgelig også på banen for at vinde.

Vi streamer kampen live på Brøndby Indefra, som du kan downloade her. Vi beklager dog på forhånd for eventuelle udfald grundet ustabil netforbindelse.