12. JUNI 2019 kl. 09:37
Sådan gik det vores landsholdsspillere

Det kan godt være, at sommerferien har været lidt kortere for de Brøndby-spillere, der har været af sted med deres respektive landshold. Til gengæld har de spillere hentet godt med succes i nationaldragten.

Besar Halimi
Kampene på udebane i EM-kvalifikationen mod Montenegro og Bulgarien bød på masser af spilletid til Besar Halimi, nemlig 180 minutter plus tillægstid. Det bød på en uafgjort mod Montenegro, mens Bulgarien blev besejret på udebane – endda efter at have været bagud med 2-1. Sejrsmålet blev scoret dybt inde i tillægstiden af den tidligere Brøndby-spiller Elbasan Rashani.

Paulus Arajuuri
Finlands kampe var også begge i EM-kvalifikationen. Modstanderne var Bosnien-Herzegovina og Liechtenstein – begge blev besejret med 2-0 på henholdsvis hjemme- og udebane.
Arajuuri spillede fuld tid i begge kampe og var med til at sikre de to clean sheets. Tre af de to kampes fire mål blev i øvrigt scoret af Teemu Pukki.

Hjörtur Hermannsson
Albanien og Tyrkiet var på besøg på vulkanøen i nord, og her var Hjörtur Hermannsson og co. knap så gæstfri. Begge kampe blev til hjemmesejre med 1-0 og 2-1. Også til vores islandske forsvarsspiller var der fuld plade på spilletiden. Han indtog højre back og specielt sejren over Tyrkiet viste stor kvalitet fra Hjörtur og holdkammeraterne. Tyrkiet havde i kampen inden nemlig besejret de franske verdensmestre med 2-0 i Istanbul.

Foto: Getty Images