12. JUNI 2019 kl. 10:00
Skal dit band spille i Fanzonen?

Brøndby IF ønsker en stærk lokal forankring, og det gælder også, når vi skal underholde vores feststemte gæster i Fanzonen på kampdage. Derfor giver vi nu lokale Vestegns-musikere chancen for at spille foran et større publikum i Fanzonen før Brøndby IF's hjemmekampe i løbet af sommeren.
 
Alle interesserede opfordres til at ansøge, og det gælder alle genre og både bands, DJ´s og solister, som ønsker at nå ud til et bredere publikum. Eneste krav er, at du/I skal have jeres oprindelse og/eller være bosiddende på Vestegnen og være ledig på minimum to af følgende datoer: 14. juli, 28. juli, 4. august, 18. august og 25. august.
 
Hvis du og dit band bliver udtaget, skal I kunne spille et sæt, der varer 20-30 minutter. Solist/band medbringer selv alt gear.
 
Sådan ansøger du
I din ansøgning skal du vedlægge:
 
- 2-3 af egne numre som lydfiler
- 2-4 fotos af dit band
- En tekst, der fortæller om bandet
- Hvilke datoer du/I er ledige
 
Ansøgningen skal ske på [email protected]
 
Tilmeldingsfristen er søndag den 23. juni 2019 kl. 23:59. De udvalgte bands får svar senest 28. juni 2019.