6. JUNI 2019 kl. 18:25
Brøndbyvester Skole og Brøndby eSport lancerer FIFA-linje

Brøndbyvester Skole og Brøndby eSport er gået sammen om at lave en af Danmarks første FIFA-linjer på folkeskoleniveau, hvor du har muligheden for at spille FIFA, imens du går i skole. FIFA-linjen vil starte allerede efter sommerferien, hvor der vil være to ugentlige træningspas. Head of eSport i Brøndby, Jesper Larsen, er utrolig glad for samarbejdet.

- Jeg er utrolig glad for at dette samarbejde, er blevet en realitet. Det gælder om, at skabe de bedste forudsætninger for idrætsudøvere, herunder eSports-spillere, hvilket dette samarbejde bidrager til. I Danmark har vi nogle af verdens bedste FIFA-spillere, og skal vi bevare det høje niveau, skal vi gøre mere for talent-udviklingen, hvilket dette samarbejde muliggør. Derfor er vi i Brøndby eSport glade for dette samarbejde. 


Tilbuddet er til dem, der er ekstraordinært ambitiøse inden for FIFA, og som har et talent ud over det sædvanlige. Derfor er der et begrænset antal pladser på linjen.

For at kunne komme i betragtning til Brøndbyvester Skole Idrætsklasser, kræves det, at følgende kriterier opfyldes:
• Er klar på at yde en ekstraordinær indsats – både inden for FIFA og den almindelige skolegang
• Er motiveret og klar på, at kunne balancere FIFA og skole
• Er vedholden og stabil – også hvis der indgår fysisk og mental træning

Læs mere om Brøndbyvester Skole og principperne bag idrætsklasserne her.

Hvis du ønsker at søge optagelse på linjen, skal du udfylde dette ansøgningsskema, samt skrive en motiveret ansøgning, hvori det begrundes, hvorfor du gerne vil optages på FIFA-linjen. Ansøgningen skal indeholde billede af:
• Antal kampe i FIFA 19 (både FIFA Ultimate Team og Head to head)
• Nuværende placering i sæsoner, Division Rivals og Weekend League
• Billede af hold i FIFA Ultimate Team, hvis dette spilles
• Evt. resultater fra tidligere turneringer

Ansøgningen skal sendes til idrætskonsulent, Frank Larsen, her.