23. MAJ 2019 kl. 14:22
Arajuuri: Sejr i Odense kræver toppræstation

På lørdag møder vi OB, som med sikkerhed er sæsonens sidste udekamp. En sejr vil dog betyde, at vi har et Europa Playoff-opgør hjemme på Brøndby Stadion, mod den samlede vinder af AGF og Randers FC.

Opgøret har derfor en stor betydning, og det bliver en hård kamp mellem to mandskaber, der gerne vil vinde, siger Paulus Arajuuri:

- Det er en svært at spille på udebane mod OB. De har haft en god sæson, hvor de har spillet god fodbold. Så vi forventer, at det bliver en hård udfordring. Vi har dog lagt en god plan, så jeg tror og håber på, at vi kan tage de tre point.

Det er tredje gang, at vi møder OB i indeværende sæson, og det skal vi gøre nytte af, mener vores finske forsvarspiller, Paulus Arajuuri:

- Vi kender OB's svagheder og styrker efter vores seneste tre møder. Det skal vi ud at vise på banen. Vi har set meget på deres spillestil, og vi har lagt en plan for hvordan, vi skal bryde dem. Men det kræver en absolut toppræstation, for OB er et godt hold.

Paulus spillede 120 minutter i fredags og 60 minutter i mandags – men på trods af dette, glæder han sig over, at denne fase af sæsonen også er lig med mange vigtige kampe, hvilket giver ekstra kræfter:

- Det er fedt med alle de her vigtige kampe. Det giver en ekstra motivation, og vi ser rigtig meget frem mod kampen på lørdag også. Fodboldkampe er sjovest, når der er noget på spil både for fans og spillere. Og selvom det har været en periode med mange kampe, så giver disse kampe ekstra energi, både på og uden for banen.

Har du endnu ikke sikret dig billet til kampen, kan du gøre det her.

Foto: Getty Images