15. MAJ 2019 kl. 15:25
Hedlund: Der er kun én chance

Han har kun været her i en halvsæson, men alligevel har Simon Hedlund taget Brøndby-fansene med storm – og det er en følelse, der er gengældt. Det er tydeligt at høre, hvis man spørger lidt indtil pokalfinalen, og hvad opbakningen fra tribunerne betyder for spillerne.

- Vi kommer til at give alt for at vinde den kamp, og fansene gør det samme. Man kan se og mærke, hvor meget de brænder for denne her klub, og det smitter af på os som spillere. Vi forsøger at give alt for klubben og kæmpe, det bedste vi kan – det bliver ikke anderledes på fredag, og det skal være nok til at vinde pokalen.

- Jeg har hørt fra de andre spillere, at der var omkring 20.000 Brøndby-fans på tribunerne i sidste års finale, og det var helt fantastisk. Der kommer formentlig lige så mange i år, og jeg glæder mig til at mærke den fantastiske opbakning. Det er en opbakning, vi godt kan bruge, for vi har ikke haft verdens bedste sæson, men alligevel står vi i en pokalfinale. Der glæder vi os til at have dem bag os endnu engang, fortæller den hurtige svensker, der er fuld af selvtillid inden finalen.

- Det bliver specielt. Vi tror på, vi kan vinde kampen. Vi spillede godt mod dem sidst, vi mødte dem, og på fredag vil vi gerne gøre det endnu bedre.

- Vi går ikke så anderledes til kampen, men der er alligevel en forskel. Det er en finale, og du har kun én chance for at vinde den kamp – der er ingen mulighed for at reparere på et skidt resultat i næste kamp, men det er en opgave, vi er klar på.

Bliver det til succes på fredag, er det dog vigtigt for Simon Hedlund at understrege, at nok er det spillerne på banen, der hæver trofæet, men det er ikke dem alene, der vinder det.

- Det skal være en fest sammen med fansene, når vi vinder på fredag, for det er ikke os spillere, der vinder pokalen – det er hele klubben, så selvfølgelig skal vi fejre det sammen!

Der er fanmarch fra og fanzone på Gammeltorv og Nytorv i indre Købehavn. Du kan læse meget mere om programmet for den store dag her.

Foto: Getty Images