13. MAJ 2019 kl. 22:00
Schwäbe: En solid defensiv indsats

Brøndby-holdets tyske målmand Marvin Schwäbe kunne efter aftenens kamp glæde sig over både tre point og et rent bur. Sejren kom ifølge målmanden i hus på baggrund af en stærk defensiv indsats.

- Vi viste viljestyrke fra første til sidste sekund. Fra forreste til bagerste mand. Vi gjorde det godt defensivt, og vi kæmpede for alle bolde.

Målmanden havde stor aktie i, at de tre point havnede i den blågule lejr, da han hev flere kampafgørende redninger op af ærmet. Ved stillingen 1-0 diskede Schwäbe op med en fornem redning, da han fik puffet et farligt hovedstød forbi stolpen. Om redningen siger han selv:

- Som målmand prøver man på at forudse, hvor bolden ender, og jeg stod godt placeret, fik sat godt af, og det endte så heldigvis med en god redning. Og så er det en fantastisk følelse at se den gå forbi og se reaktionerne fra mine holdkammerater, slutter tyskeren. 

Foto: Getty Images