3. MAJ 2019 kl. 13:00
Gammelby: Vi skal have bolden

På søndag gælder det sæsonens fjerde og sidste Derby. Jens Martin Gammelby mener, at Brøndby-spillerne skal tage spillet fra sidste Derby med:

- Vi skal igen ud og have bolden, ligesom sidst vi spillede mod FCK. Jeg synes, at da vi havde bolden, var vi rigtig dygtige til at finde de rigtige rum og på den måde være farlige. Vi skal dog have lukket for deres omstillinger, så vi ikke igen bliver straffet.

I de seneste kampe har Brøndby-holdet været mere på bolden end hidtil i sæsonen:

- Vi vil gerne have bolden. Vi har ændret lidt, så vi gerne vil have bolden mere end hidtil. Vi må ikke stille os ned, for så er FCK dygtige. Det undgår vi bedst ved, at vi har bolden størstedelen af tiden.

Jens Martin Gammelby blev efter en god måned i april kåret til månedens spiller, hvilket glæder højre backen. De gode præstationer er noget, han naturligvis ønsker at fortsætte med i de resterende kampe.

- Jeg er utrolig glad for prisen, den betyder meget. Det betyder ekstra meget, at det er fansene, der giver den, for det er vores fans, at vi spiller for. Jeg føler selv, at jeg har været inde i en rigtig god udvikling, hvor jeg har lagt på mit spil, hvilket jeg gerne vil ud at vise på søndag, hvor jeg vil fortsætte de gode takter.

Du kan i skrivende stund få odds 8.0 på, at Brøndby-holdet ikke lukker mål hos Betfair.

Har du ikke sikret dig billet til opgøret, kan du følge den på 3+, hvor optakten begynder kl. 14:00. Kampen bliver naturligvis også dækket på BrondbyLive på Twitter.

Foto: Getty Images