30. APRIL 2019 kl. 11:35
Brøndby IF blandt landets bedste talentudviklere

DBU har ændret deres licenssystem, så der efter denne sæson ikke længere findes A- B- og T-licenser. Fremover inddeles klubberne i landet efter et stjernesystem, der går fra nul til fem stjerner.

Rangeringen af klubberne blev publiceret af DBU i går, og det er glædeligt at kunne fortælle, at Brøndby IF er med helt i toppen blandt landets bedste talentudviklere, kun placeret lige bag FC Nordsjælland og FC København.

Sportsdirektør Ebbe Sand ser anerkendelsen som et klap på skulderen, men understreger at fokus er på at Brøndby Masterclass skal løftes og gøre det endnu bedre.

- Vi ser det som et skulderklap og en anerkendelse af den professionalisme, vi har i vores tilgang til arbejdet med vores unge talenter. Med de tiltag vi allerede har indført og dem, der er på trapperne, arbejder vi hårdt mod at blive endnu bedre, da vi rigtig gerne vil udvikle endnu flere talenter, der byder sig til i vores Superligatrup, lyder det fra sportsdirektør Ebbe Sand.