28. APRIL 2019 kl. 18:40
Uhre: En tung fornemmelse

Trods et overtag i både spil og chancer måtte Brøndby-holdet gå fra banen uden point, da EfB gæstede Brøndby Stadion i en direkte duel om bronzen. Derfor var det naturligvis en skuffet Mikael Uhre, der gjorde status efter slutfløjtet.

- Vi skal være bedre til at score på vores chancer, hvilket siger sig selv. Når vi ikke får scoret, så er det nemt at straffe os på omstillinger, som Esbjerg gjorde til sidst, forklarer angriberen og fortsætter:

- Jeg står med en tung fornemmelse efter dagens nederlag. Næste uge venter FC København, så nu skal vi have ro i hovederne og tænke over tingene, så vi ved, hvad vi skal gøre bedre til næste kamp. 

Som sagt er næste modstander FC København i sæsonens sidste Derby på søndag kl. 16.00, hvor Retovs mandskab skal en tur forbi Telia Parken.

Foto: Getty Images