25. APRIL 2019 kl. 14:30
Arajuuri: Fedt at se energien og vindermentaliteten

Efter to udekampe er det igen tid til at se fodbold på Brøndby Stadion, når vi tager imod Esbjerg fB på søndag kl. 16:00.

Kampen er den første i anden halvdel af Mesterskabsspillet, og der er revanche til gode for Brøndby-truppen, der måtte se sig slået sidste uge i Esbjerg. Men det er også en kamp om vigtige point i tabellen, fortæller Paulus Arajuuri.

- Det er en stor chance for os. Det er en mulighed for at få revanche mod Esbjerg, og en sejr ville også være meget vigtig i forhold til kampen om tredjepladsen. Vi ser frem til at spille på hjemmebane igen, og efter drengene sikrede sejren i mandags mod FCM, ser alle virkelig meget frem til søndagens kamp, fortæller forsvarsspillerne, der måtte se kampen mod FC Midtjylland derhjemme på grund af karantæne.

Men selvom Arajuuri ikke selv kunne være med på banen og fejre sejren, var det tydeligt for finnen at mærke, hvad de tre point betød.

- Det var fantastisk at møde ind om tirsdagen, lykønske drengene og mærke den positive stemning i omklædningsrummet. Det var også tydeligt at se viljen på banen. Det var det samme udtryk som til Derbyet, hvor vi kom ud som et hold, der stod sammen og var opsatte på at få sejren. Det var fedt at se energien og vindermentaliteten hos alle på banen, og det er det, vi skal vise igen på søndag. 

Der er mange spændende kampe den næste måneds tid – heriblandt en pokalfinale – men for Paulus Arajuuri nytter det ikke noget at tænke for langt frem i tiden.

- Vi har mange vigtige kampe den næste måned, men lige nu handler det for os udelukkende om at vinde i Superligaen og sikre den tredjeplads, der er så vigtig for hele klubben. Vi bliver nødt til kun at fokusere på den kamp, der er lige foran os, og det bliver heller ikke noget problem. Så vi glæder os til kampen på søndag, og lige nu er det den eneste, vi har i hovedet. 

Det tidlige kamptidspunkt mod Esbjerg fB betyder, at der er god grund til at tage mod Brøndby Stadion tidligt. Og vi har sørget for, at der er masser af aktiviteter inden opgøret på grønsværen – se hele programmet for ’En Forårsdag i Brøndby’ her.

Foto: Getty Images