15. APRIL 2019 kl. 12:00
Bliv klædt på til dette års pokalfinale

For tredje år i træk kan København se frem til at blive farvet gul og blå, når pokalfinalen i Sydbank Pokalen løber af stablen den 17. maj. Og for tredje gang i træk kan du sørge for at blive klædt godt på til pokalfinalen.

Du kan stadig nå at få fat i dette års pokalfinale t-shirt, der er designet i samarbejde med vores aktive fans. Trøjen koster 150 kr, og en del af indtægterne fra salget går til Brøndbys fanmiljø. Du kan se mere lige her: https://www.brondbyshoppen.dk/shop/t-shirt---pokalfinale-web-2019/ .

Vi har også i samabejde med hummel lavet en t-shirt med et specialdesignet rygnummer og et pokalfinale halstørklæde. T-shirten koster 299 kr. og du kan se mere lige her:https://www.brondbyshoppen.dk/shop/hummel-pokal-tee-l/

Halstørklædet koster 100 kr og kan købes her: https://www.brondbyshoppen.dk/shop/halstoerklaede---pokalfinale-2019/.

Da vi selvfølgelig håber på dejligt solskinsvejr til dagen, har vi også lavet Pokalfinale 2019 solbriller til 50 kr stykket: https://www.brondbyshoppen.dk/shop/solbriller---pokalfinale/

Alle produkterne kan købes i vores fysiske butik på Brøndby Stadion og online.

BEMÆRK: KØB PÅ WEBSHOPPEN SKAL SKE SENEST TIRSDAG DEN 14. MAJ KL. 15:00, HVIS VARERNE SKAL NÅ FREM INDEN POKALFINALEN.

Husk vi også har en bod til ffanzonen på Gammeltorv på dagen, hvor alle Pokalfinale 2019-produkter vil være med sammen med udvalgte varer fra butikken.